显示标签为“C_TPLM30_65”的博文。显示所有博文
显示标签为“C_TPLM30_65”的博文。显示所有博文

2014年3月11日星期二

SAPのC_TPLM30_65認定試験に合格できないなんて心配無用

多くのIT業界の友達によるとSAP認証試験を準備することが多くの時間とエネルギーをかからなければなりません。もし訓練班とオンライン研修などのルートを通じないと試験に合格するのが比較的に難しい、一回に合格率非常に低いです。JPexamはもっとも頼られるトレーニングツールで、SAPのC_TPLM30_65認定試験の実践テストソフトウェアを提供したり、SAPのC_TPLM30_65認定試験の練習問題と解答もあって、最高で最新なSAPのC_TPLM30_65認定試験問題集も一年間に更新いたします。

JPexamが提供したSAPのC_TPLM30_65トレーニング資料はもうあなたの目の前に来ましたから、選択すべき時間になりました。もちろんあなたも他の製品を選べますが、JPexamがあなたに無限大な恩恵をもたらせることを知るべきです。100パーセントの成功率を保証できるのはJPexamしかないです。JPexamがあなたに美しい未来を差し上げ、将来あなたはJPexam領域でより広い道が行くことができ、情報技術の領域で効率的に仕事することもできます。

進歩を勇敢に追及する人生こそ素晴らしい人生です。未来のある日、椅子で休むとき、自分の人生を思い出したときに笑顔が出たら成功な人生になります。あなたは成功な人生がほしいですか。そうしたいのなら、速くJPexamのSAPのC_TPLM30_65試験トレーニング資料を利用してください。これはIT認証試験を受ける皆さんのために特別に研究されたもので、100パーセントの合格率を保証できますから、躊躇わずに購入しましょう。

SAPのC_TPLM30_65の認定試験に合格すれば、就職機会が多くなります。JPexamはSAPのC_TPLM30_65の認定試験の受験生にとっても適合するサイトで、受験生に試験に関する情報を提供するだけでなく、試験の問題と解答をはっきり解説いたします。

試験番号:C_TPLM30_65問題集
試験科目:SAP Certified Application Associate - Enterprise Asset Management (Maintenance & Repair) with SAP ERP 6.0 EHP5
最近更新時間:2014-03-11
問題と解答:全95問
100%の返金保証。1年間の無料アップデート。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.jpexam.com/C_TPLM30_65_exam.html

NO.1 A user has planned an operation with labor costs and material costs; however, the material
cost element is not assigned to a value category.
Where do the material costs appear in the value categories for the order?
A. In the overhead value category
B. In a new, automatically created value category
C. In the unassigned value category
D. In the internal activity value category
Answer: C

SAP   C_TPLM30_65   C_TPLM30_65   C_TPLM30_65認定試験

NO.2 A maintenance plan has a completion requirement. The plan contains five maintenance items
that produce five notifications.
Which system status must each notification have before the maintenance call is completed and the
next maintenance call can be generated?
A. REL (Released)
B. ATCO (All Tasks Completed)
C. TECO (Technically Completed)
D. NOCO (Notification Completed)
Answer: D

SAP問題集   C_TPLM30_65   C_TPLM30_65認定資格   C_TPLM30_65

NO.3 Which of the following always produces up-to-the-minute costing information for
maintenance orders?
A. A standard analysis from the Plant Maintenance Information System (PMIS)
B. A standard query in SAP Net Weaver Business Warehouse
C. A maintenance order list
D. A shift report based on shift notes
Answer: C

SAP   C_TPLM30_65認定資格   C_TPLM30_65参考書   C_TPLM30_65過去問

NO.4 A maintenance technician replaces a defective counter with a new counter.
Before the users can create a standard measuring document for the new counter, what step(s) must
they perform?
A. Create a new technical object to represent the new measuring point.
B. Create a special measuring document and set the Counter Replacement indicator.
C. Dismantle the old measuring point and create a new measuring point.
D. Create a new measuring point and change the measuring point from which the measurement
reading was transferred.
Answer: B

SAP   C_TPLM30_65認定資格   C_TPLM30_65   C_TPLM30_65

NO.5 Which of the following are prerequisites for business completion? (Choose two)
A. The order must have actual costs.
B. The order must be fully settled.
C. The balance of the order must be zero.
D. The order must have planned costs.
Answer: B,C

SAP認定証   C_TPLM30_65問題集   C_TPLM30_65
6. What information does the value category provide in the maintenance order?
A. The costs details for individual technical objects
B. The costs by work center
C. The material costs by valuation category
D. A summary of costs for multiple cost elements
Answer: D

SAP   C_TPLM30_65練習問題   C_TPLM30_65過去問   C_TPLM30_65
7. Which of the following Customizing settings is required to assign a notification to a
maintenance order operation?
A. Assignment of operations to all object list entries active
B. Assignment of order type to notification type
C. Maintain indicator for notification data on order header
D. Create default value profiles for general order data
Answer: A

SAP   C_TPLM30_65   C_TPLM30_65問題集   C_TPLM30_65認定資格
8. Which of the following is a function of deadline monitoring (transaction IP30)?
A. Generate a Logistics Information System (LIS) report for scheduled maintenance items within a
specific period.
B. Convert maintenance notifications into maintenance orders within a specific period.
C. Convert maintenance calls into call objects within a specific period.
D. Generate a Logistics Information System (LIS) report for all overdue maintenance calls.
Answer: C

SAP認定試験   C_TPLM30_65認定試験   C_TPLM30_65   C_TPLM30_65参考書   C_TPLM30_65認定試験
9. Which task list can have both external and internal number assignment for the task list group
number?
A. Bill of material task list
B. Equipment task list
C. General task list
D. Functional location task list
Answer: C

SAP   C_TPLM30_65   C_TPLM30_65練習問題   C_TPLM30_65認定証
10. When the user creates a maintenance plan for a call object (order), which value in the
planning data determines the order type?
A. Priority
B. Maintenance activity type
C. Maintenance planner group
D. Main work center
Answer: C

SAP認定証   C_TPLM30_65参考書   C_TPLM30_65   C_TPLM30_65認証試験

JPexamは最新の問題集と高品質の1z0-822問題と回答を提供します。JPexamの1z0-460 VCEテストエンジンとCAT-440試験ガイドはあなたが一回で試験に合格するのを助けることができます。高品質の250-407 PDFトレーニング教材は、あなたがより迅速かつ簡単に試験に合格することを100%保証します。試験に合格して認証資格を取るのはそのような簡単なことです。

記事のリンク:http://www.jpexam.com/C_TPLM30_65_exam.html

2014年2月8日星期六

最新のSAPのC_TPLM30_65試験の練習問題と解答を無料でダウンロード する

JPexamを選ぶかどうか状況があれば、弊社の無料なサンプルをダウンロードしてから、決めても大丈夫です。こうして、弊社の商品はどのくらいあなたの力になるのはよく分かっています。JPexamはSAP C_TPLM30_65認証試験を助けって通じての最良の選択で、100%のSAP C_TPLM30_65認証試験合格率のはJPexam最高の保証でございます。君が選んだのはJPexam、成功を選択したのに等しいです。

JPexamは多くの認証業界の評判を持っています。それは我々はSAPのC_TPLM30_65問題集やC_TPLM30_65スタディガイドやC_TPLM30_65問題と解答がたくさんありますから。現在のサイトで最もプロなITテストベンダーとして我々は完璧なアフターサービスを提供します。全てのお客様に追跡サービスを差し上げますから、あなたが買ったあとの一年間で、弊社は全てのお客様に問題集のアップグレードを無料に提供します。その間で認定テストセンターのSAPのC_TPLM30_65試験問題は修正とか表示されたら、無料にお客様に保護して差し上げます。SAPのC_TPLM30_65試験問題集はJPexamのIT領域の専門家が心を込めて研究したものですから、JPexamのSAPのC_TPLM30_65試験資料を手に入れると、あなたが美しい明日を迎えることと信じています。

SAPのC_TPLM30_65認定試験は人気があるIT認証に属するもので、野心家としてのIT専門家の念願です。このような受験生はC_TPLM30_65認定試験で高い点数を取得して、自分の構成ファイルは市場の需要と互換性があるように充分な準備をするのは必要です。

試験番号:C_TPLM30_65問題集
試験科目:SAP Certified Application Associate - Enterprise Asset Management (Maintenance & Repair) with SAP ERP 6.0 EHP5
最近更新時間:2014-02-08
問題と解答:全95問
100%の返金保証。1年間の無料アップデート。

SAPのC_TPLM30_65認定試験を受験するあなたは、試験に合格する自信を持たないですか。それでも恐れることはありません。JPexamはC_TPLM30_65認定試験に対する最高な問題集を提供してあげますから。JPexamの C_TPLM30_65問題集は最新で最全面的な資料ですから、きっと試験に受かる勇気と自信を与えられます。これは多くの受験生に証明された事実です。

生活で他の人が何かやったくれることをいつも要求しないで、私が他の人に何かやってあげられることをよく考えるべきです。職場でも同じです。ボスに偉大な価値を創造してあげたら、ボスは無論あなたをヘアします。これに反して、あなたがずっと普通な職員だったら、遅かれ早かれ解雇されます。ですから、IT認定試験に受かって、自分の能力を高めるべきです。 JPexamのSAPのC_TPLM30_65試験問題集はあなたが成功へのショートカットを与えます。IT 職員はほとんど行動しましたから、あなたはまだ何を待っているのですか。ためらわずにJPexamのSAPのC_TPLM30_65試験トレーニング資料を購入しましょう。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.jpexam.com/C_TPLM30_65_exam.html

JPexamは最新のHP2-E59問題集と高品質の600-199問題と回答を提供します。JPexamのVCP510-DT VCEテストエンジンとC-HANATEC131試験ガイドはあなたが一回で試験に合格するのを助けることができます。高品質の1Z0-597 PDFトレーニング教材は、あなたがより迅速かつ簡単に試験に合格することを100%保証します。試験に合格して認証資格を取るのはそのような簡単なことです。

記事のリンク:http://www.jpexam.com/C_TPLM30_65_exam.html