2014年2月7日星期五

最高のOracleの1z0-559認定試験問題集

しかし、1z0-559試験は簡単ではありません。専門的な知識が必要で、もしあなたはまだこの方面の知識を欠かれば、JPexamは君に向ける知識を提供いたします。JPexamの専門家チームは彼らの知識や経験を利用してあなたの知識を広めることを助けています。そしてあなたに1z0-559試験に関するテスト問題と解答が分析して差し上げるうちにあなたのIT専門知識を固めています。

多くのIT業界の友達によるとOracle認証試験を準備することが多くの時間とエネルギーをかからなければなりません。もし訓練班とオンライン研修などのルートを通じないと試験に合格するのが比較的に難しい、一回に合格率非常に低いです。JPexamはもっとも頼られるトレーニングツールで、Oracleの1z0-559認定試験の実践テストソフトウェアを提供したり、Oracleの1z0-559認定試験の練習問題と解答もあって、最高で最新なOracleの1z0-559認定試験問題集も一年間に更新いたします。

多くの時間とお金がいらなくて20時間だけあって楽に一回にOracleの1z0-559認定試験を合格できます。JPexamが提供したOracleの1z0-559試験問題と解答が真実の試験の練習問題と解答は最高の相似性があります。

試験番号:1z0-559問題集
試験科目:Oracle Virtual Desktop Infrastructure 3 Essentials
最近更新時間:2014-02-07
問題と解答:全77問
100%の返金保証。1年間の無料アップデート。

1z0-559認定試験は専門知識と情報技術を検査する試験で、JPexamが一日早くOracleの1z0-559認定試験に合格させるのサイトで試験の前に弊社が提供する訓練練習問題をテストして、短い時間であなたの収穫が大きいです。

もしJPexamの1z0-559問題集を利用してからやはり1z0-559認定試験に失敗すれば、あなたは問題集を購入する費用を全部取り返すことができます。これはまさにJPexamが受験生の皆さんに与えるコミットメントです。優秀な試験参考書は話すことに依頼することでなく、受験生の皆さんに検証されることに依頼するのです。 JPexamの参考資料は時間の試練に耐えることができます。JPexamは現在の実績を持っているのは受験生の皆さんによって実践を通して得られた結果です。真実かつ信頼性の高いものだからこそ、JPexamの試験参考書は長い時間にわたってますます人気があるようになっています。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.jpexam.com/1z0-559_exam.html

NO.1 After setting up the user directory on your Oracle VDI center, you are told that the security
level
needs to be changed. If you have already chosen the connection type, is it still possible to change
the security level?
A. Yes, you can change the sosecuritylevel, but onlyif you have defined additional fallback hosts.
B. Yes, it is possible to change the security level, but only if additional Fallback hosts have not
yetbeen defined.
C. Yes,it is possible to change the security level, but only if you are using AD.
D. No,itis notpossible tochangethe securitylevels in either LDAP or Active Directory.
Answer: C

Oracle認定試験   1z0-559   1z0-559   1z0-559   1z0-559認定資格

NO.2 Users cannot log in to their desktops and after investigation it seems to have started right after
the
primary LDAP server went offline. What settings need to be the same on the primary LDAP server
and backup LDAP server so that VDI will continue to operate?
A. Thesame security level, TCP port, base dim, and credentials
B. Thesame hostname,LDAP server, MAC address, and baseDN
C. The sameDNSname, baseDN, SSLcertificates,andversion ofLDAP
D. The same toot password, base DN, SSI certificates, and forest configuration
Answer: D

Oracle   1z0-559認証試験   1z0-559   1z0-559   1z0-559過去問

NO.3 Some companies have multiple sites that are geographically separated. Users sometimes travel
from one site to another and require access to their desktops from their home VDI Center. Global
Oracle VDI Centers____________.
A. allow VMs tobe"hot" migratedbetween in a data center
B. have nothing to do with geographically separatedVDIcontort and are used as an administration
tool, providingasingle point of administration for allVDIenvironments for multipleindependent
companies
C. enable a singleVDIenvironment to host Desktop as a Service (DaaS) for multiple independent
organizations
D. extend the "hotdesking"experience of asingle VDI environment to encompass multiple
VDIenvironments
Answer: D

Oracle   1z0-559認定試験   1z0-559   1z0-559認証試験   1z0-559

NO.4 Which two methods can be used to create specific group of users that can be assigned to a
pool
of desktop in Oracle VDI?
A. Createanow directory group on theLDAPor ADserver
B. Create a custom group filter within the Oracle to VDI Center
C. Create a custom group by using the Sun Ray server AdministrationGUI
D. Add specificusernames to the Group key in the MySQLdatabase
E. Create a now groupin /etc/groups and add user names to it
Answer: B,C

Oracle   1z0-559認定試験   1z0-559認証試験   1z0-559
5. You have two Sun Rays with MAC addresses AAA and BBB. You would like to configure them to
form a multi-head (twin monitor) group. Which command would you use to achieve this?
A. vdimhadm –a MySRGroup –p AAA –s BBB
B. utmhadm –a MySRGroup –p AAA -1 AAA,BBB
C. utmhconfig –a MySRGroup –p AAA -1 AAA,BBB
D. utmhadm –a MySRGroup -1 AAA ; utmhadm –a MySRGroup -1 BBB
Answer: B

Oracle認定試験   1z0-559認定証   1z0-559   1z0-559認証試験
6. Which three platforms are supported for the Oracle Virtual Desktop client?
A. Windows 7
B. Wyse OS
C. iPad iOS
D. Solaris 10
E. Apple Mac OS X
Answer: A,C,E

Oracle   1z0-559   1z0-559認証試験   1z0-559   1z0-559認定証
7. From a CLI, which command will display a detailed view of the backup command syntax?
A. /opt/sun/cacao2 /bin/cacaoadm –h
B. /opt/SUNWvda/sbin/vda-center –h
C. /opt/SUNWvda/sbin/vda-backup –h
D. /opt/SUNWvda/sbin/vda –h
Answer: C

Oracle参考書   1z0-559認定試験   1z0-559   1z0-559認定試験
8. Oracle VDI can be operated with or without smart cards. By default it configured for both card
and
non-card sessions. How do you require smart cards and deny users without smart cards? Identity
the two correct answers.
A. Using the command utpolicy in theCLI
B. Using the kiosk mode pagein the Sun Ray Webadmin GUI to enable the session type
C. Using the kiosk mode script when the smart card is inserted
D. Using the system policy page In the Sun Ray Webadmin GUI to change the policy
Answer: B

Oracle   1z0-559過去問   1z0-559   1z0-559認定試験   1z0-559
9. Which option describes the purpose of the Generic Desktop Provider?
A. It connects to a pool of virtual machines with a RDP service.
B. It connects to any virtual or any physical machine with a RDP service.
C. It connects to any physical machine regardless of operating system.
D. It connects to any virtual or any physical machine with a VNC service.
Answer: B

Oracle   1z0-559過去問   1z0-559   1z0-559   1z0-559問題集
10. The Sun Ray Components for Windows help to accelerate Flash and Video content. When
using
Windows XP , which three statements are true regarding media acceleration?
A. Supported file-based playback can only be viewed with Windows Media Player.
B. Thefollowing codecs are supported on RDP connection with WindowsXPdesktops:MPEG-
2,H.264, VC-1
C. To ensure thatH.264 video streams are accelerated properly, you need to download and install
athird partyorfreeware solution on theWindowsVM.
D. The Multimediaenhancementsare only supportedfor the Sun Ray 3 series of hardware clients.
E. The sun Ray1series hardwareclientsuse the firmware to decode and output the media.
Answer: B,C,D

Oracle認定証   1z0-559認定証   1z0-559問題集

JPexamは最新の000-129問題集と高品質の074-409問題と回答を提供します。JPexamのC_TFIN52_64 VCEテストエンジンとVCAD510試験ガイドはあなたが一回で試験に合格するのを助けることができます。高品質の642-384 PDFトレーニング教材は、あなたがより迅速かつ簡単に試験に合格することを100%保証します。試験に合格して認証資格を取るのはそのような簡単なことです。

記事のリンク:http://www.jpexam.com/1z0-559_exam.html

没有评论:

发表评论