JPexamはOracleの1z0-460 1z0-822 1z0-559 1Z0-807 1Z0-511認定試験について開発された問題集がとても歓迎されるのはここで知識を得るだけでなく多くの先輩の経験も得ます。試験に良いの準備と自信がとても必要だと思います。使用して私たちJPexamが提供した対応性練習問題が君にとってはなかなかよいサイトだと思います。
現在の仕事に満足していますか。自分がやっていることに満足していますか。自分のレベルを高めたいですか。では、仕事に役に立つスキルをもっと身に付けましょう。もちろん、IT業界で働いているあなたはIT認定試験を受けて資格を取得することは一番良い選択です。それはより良く自分自身を向上させることができますから。もっと大切なのは、あなたもより多くの仕事のスキルをマスターしたことを証明することができます。では、はやくOracleの1z0-460 1z0-822 1z0-559 1Z0-807 1Z0-511認定試験を受験しましょう。この試験はあなたが自分の念願を達成するのを助けることができます。試験に合格する自信を持たなくても大丈夫です。JPexamへ来てあなたがほしいヘルパーと試験の準備ツールを見つけることができますから。JPexamの資料はきっとあなたが1z0-460 1z0-822 1z0-559 1Z0-807 1Z0-511試験の認証資格を取ることを助けられます。
JPexamのOracleの1z0-460 1z0-822 1z0-559 1Z0-807 1Z0-511試験資料を買いたかったら、弊社は最も良いサービスと最も高品質な製品を提供します。弊社の認証試験のソフトウェアはもうベンダーとサードパーティーの認可を取り、大量なIT技術専門家たちがいますから、お客さんのニーズを答えるためにアウトラインに基づいてシリーズの製品を開発して、お客様の大量の要求を満たすことを保障します。Oracleの1z0-460 1z0-822 1z0-559 1Z0-807 1Z0-511試験資料は最高の専門技術の内容を持っていますから、関連する知識の専門家と学者は研究する材料として利用することができます。弊社が提供した製品は一部の無料試用資料がありますから、購入する前にあなたのテストの質と適用性を保証します。
今競争の激しいIT業界で地位を固めたいですが、Oracle 1z0-460 1z0-822 1z0-559 1Z0-807 1Z0-511認証試験に合格しなければなりません。IT業界ではさらに強くなるために強い専門知識が必要です。Oracle 1z0-460 1z0-822 1z0-559 1Z0-807 1Z0-511認証試験に合格することが簡単ではなくて、Oracle 1z0-460 1z0-822 1z0-559 1Z0-807 1Z0-511証明書は君にとってはIT業界に入るの一つの手づるになるかもしれません。しかし必ずしも大量の時間とエネルギーで復習しなくて、弊社が丹精にできあがった問題集を使って、試験なんて問題ではありません。
試験番号:1z0-460問題集
試験科目:Oracle Linux 6 Implementation Essentials
最近更新時間:2014-02-09
問題と解答:全71問
100%の返金保証。1年間の無料アップデート。
試験番号:1z0-822問題集
試験科目:Oracle Solaris 11 Advanced System Administration Exam
最近更新時間:2014-02-09
問題と解答:全140問
100%の返金保証。1年間の無料アップデート。
試験番号:1z0-559問題集
試験科目:Oracle Virtual Desktop Infrastructure 3 Essentials
最近更新時間:2014-02-09
問題と解答:全77問
100%の返金保証。1年間の無料アップデート。
試験番号:1Z0-807問題集
試験科目:Java Enterprise Edition 6 Enterprise Architect Certified Master Exam (Step 1 of 3)
最近更新時間:2014-02-09
問題と解答:全90問
100%の返金保証。1年間の無料アップデート。
試験番号:1Z0-511問題集
試験科目:Oracle E-Business Suite R12 Project Essentials Exam
最近更新時間:2014-02-09
問題と解答:全70問
100%の返金保証。1年間の無料アップデート。
Oracle認証試験に参加する方はJPexamの問題集を買ってください。成功を祈ります。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.jpexam.com/1z0-559_exam.html
NO.1 Which two methods can be used to create specific group of users that can be assigned to a
pool
of desktop in Oracle VDI?
A. Createanow directory group on theLDAPor ADserver
B. Create a custom group filter within the Oracle to VDI Center
C. Create a custom group by using the Sun Ray server AdministrationGUI
D. Add specificusernames to the Group key in the MySQLdatabase
E. Create a now groupin /etc/groups and add user names to it
Answer: B,C
Oracle認定資格 1z0-559認定資格 1z0-559 1z0-559認証試験
5. You have two Sun Rays with MAC addresses AAA and BBB. You would like to configure them to
form a multi-head (twin monitor) group. Which command would you use to achieve this?
A. vdimhadm –a MySRGroup –p AAA –s BBB
B. utmhadm –a MySRGroup –p AAA -1 AAA,BBB
C. utmhconfig –a MySRGroup –p AAA -1 AAA,BBB
D. utmhadm –a MySRGroup -1 AAA ; utmhadm –a MySRGroup -1 BBB
Answer: B
Oracle認定証 1z0-559 1z0-559認証試験 1z0-559練習問題
6. Which three platforms are supported for the Oracle Virtual Desktop client?
A. Windows 7
B. Wyse OS
C. iPad iOS
D. Solaris 10
E. Apple Mac OS X
Answer: A,C,E
Oracle認定証 1z0-559練習問題 1z0-559過去問 1z0-559認定資格 1z0-559 1z0-559過去問
7. From a CLI, which command will display a detailed view of the backup command syntax?
A. /opt/sun/cacao2 /bin/cacaoadm –h
B. /opt/SUNWvda/sbin/vda-center –h
C. /opt/SUNWvda/sbin/vda-backup –h
D. /opt/SUNWvda/sbin/vda –h
Answer: C
Oracle 1z0-559参考書 1z0-559
8. Oracle VDI can be operated with or without smart cards. By default it configured for both card
and
non-card sessions. How do you require smart cards and deny users without smart cards? Identity
the two correct answers.
A. Using the command utpolicy in theCLI
B. Using the kiosk mode pagein the Sun Ray Webadmin GUI to enable the session type
C. Using the kiosk mode script when the smart card is inserted
D. Using the system policy page In the Sun Ray Webadmin GUI to change the policy
Answer: B
Oracle 1z0-559 1z0-559参考書 1z0-559認証試験 1z0-559認定資格
9. Which option describes the purpose of the Generic Desktop Provider?
A. It connects to a pool of virtual machines with a RDP service.
B. It connects to any virtual or any physical machine with a RDP service.
C. It connects to any physical machine regardless of operating system.
D. It connects to any virtual or any physical machine with a VNC service.
Answer: B
Oracle認定資格 1z0-559認証試験 1z0-559 1z0-559認定試験 1z0-559
10. The Sun Ray Components for Windows help to accelerate Flash and Video content. When
using
Windows XP , which three statements are true regarding media acceleration?
A. Supported file-based playback can only be viewed with Windows Media Player.
B. Thefollowing codecs are supported on RDP connection with WindowsXPdesktops:MPEG-
2,H.264, VC-1
C. To ensure thatH.264 video streams are accelerated properly, you need to download and install
athird partyorfreeware solution on theWindowsVM.
D. The Multimediaenhancementsare only supportedfor the Sun Ray 3 series of hardware clients.
E. The sun Ray1series hardwareclientsuse the firmware to decode and output the media.
Answer: B,C,D
Oracle 1z0-559練習問題 1z0-559認定資格 1z0-559参考書 1z0-559
NO.2 After setting up the user directory on your Oracle VDI center, you are told that the security
level
needs to be changed. If you have already chosen the connection type, is it still possible to change
the security level?
A. Yes, you can change the sosecuritylevel, but onlyif you have defined additional fallback hosts.
B. Yes, it is possible to change the security level, but only if additional Fallback hosts have not
yetbeen defined.
C. Yes,it is possible to change the security level, but only if you are using AD.
D. No,itis notpossible tochangethe securitylevels in either LDAP or Active Directory.
Answer: C
Oracle 1z0-559 1z0-559過去問
NO.3 Some companies have multiple sites that are geographically separated. Users sometimes travel
from one site to another and require access to their desktops from their home VDI Center. Global
Oracle VDI Centers____________.
A. allow VMs tobe"hot" migratedbetween in a data center
B. have nothing to do with geographically separatedVDIcontort and are used as an administration
tool, providingasingle point of administration for allVDIenvironments for multipleindependent
companies
C. enable a singleVDIenvironment to host Desktop as a Service (DaaS) for multiple independent
organizations
D. extend the "hotdesking"experience of asingle VDI environment to encompass multiple
VDIenvironments
Answer: D
Oracle参考書 1z0-559認定資格 1z0-559認定資格
NO.4 Users cannot log in to their desktops and after investigation it seems to have started right after
the
primary LDAP server went offline. What settings need to be the same on the primary LDAP server
and backup LDAP server so that VDI will continue to operate?
A. Thesame security level, TCP port, base dim, and credentials
B. Thesame hostname,LDAP server, MAC address, and baseDN
C. The sameDNSname, baseDN, SSLcertificates,andversion ofLDAP
D. The same toot password, base DN, SSI certificates, and forest configuration
Answer: D
Oracle 1z0-559認証試験 1z0-559
没有评论:
发表评论