IT技術の急速な発展につれて、IT認証試験の問題は常に変更されています。したがって、JPexamのA2010-538問題集も絶えずに更新されています。それに、JPexamの教材を購入すれば、JPexamは一年間の無料アップデート・サービスを提供してあげます。問題が更新される限り、JPexamは直ちに最新版のA2010-538資料を送ってあげます。そうすると、あなたがいつでも最新バージョンの資料を持っていることが保証されます。JPexamはあなたが試験に合格するのを助けることができるだけでなく、あなたは最新の知識を学ぶのを助けることもできます。このような素晴らしい資料をぜひ見逃さないでください。
JPexamがIT認証試験対策ツールのサイトで開発した問題集はとてもIT認証試験の受験生に適用します。JPexamが提供した研修ツールが対応性的なので君の貴重な時間とエネルギーを節約できます。
試験番号:A2010-538問題集
試験科目:Assess: 538 IBM Tivoli Monitoring V6.2.2 Implementation
最近更新時間:2014-02-04
問題と解答:全120問
100%の返金保証。1年間の無料アップデート。
このインターネットが普及された時代に、どのような情報を得るのが非常に簡単なことだということを我々はよく知っていますが、品質と適用性の欠如が問題です。インターネットでIBMのA2010-538試験トレーニング資料を探す人がたくさんいますが、どれが信頼できるか良く分からないです。ここで私はJPexamのIBMのA2010-538試験トレーニング資料を勧めたいです。この資料はインターネットでのクリック率と好評率が一番高いです。JPexamはIBMのA2010-538試験トレーニング資料の一部の問題と解答を無料に提供しますから、あなたは試用してから買うかどうかを決めることができます。
IBMのA2010-538の認定試験に合格すれば、就職機会が多くなります。JPexamはIBMのA2010-538の認定試験の受験生にとっても適合するサイトで、受験生に試験に関する情報を提供するだけでなく、試験の問題と解答をはっきり解説いたします。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.jpexam.com/A2010-538_exam.html
NO.1 Which two pieces of information must be collected in order to select the appropriate
monitoring agent? (Choose two.)
A. The applications to be monitored.
B. The firewalls in the company's network.
C. The size of the data warehouse database.
D. The operating system of the servers to be monitored.
E. The operating system of the Tivoli Enterprise Monitoring Server.
Answer: A,D
IBM参考書 A2010-538 A2010-538認定試験 A2010-538
5. According to the IBM Tivoli Monitoring V6.2.2 Installation and Setup Guide, what is the
maximum number of agents that a remote Tivoli Enterprise Monitoring Server (RTEMS) can handle?
A. 500
B. 1500
C. 2500
D. 3500
Answer: B
IBM認定証 A2010-538練習問題 A2010-538 A2010-538 A2010-538認定資格 A2010-538認定試験
6. When planning to deploy a KDE Gateway, which two IBM Tivoli Monitoring components must
be configured to add the KDE Gateway configuration? (Choose two.)
A. Warehouse Proxy Agent
B. Tivoli Enterprise Portal Server
C. Tivoli Enterprise Monitoring Agent
D. Tivoli Enterprise Monitoring Server
E. Summarization and Pruning Agent
Answer: C,D
IBM参考書 A2010-538認定資格 A2010-538 A2010-538 A2010-538認定資格
7. Which protocol can an agent use to send messages to an event management system when the
agent is running in Autonomous mode?
A. XML
B. SSH
C. SOAP
D. SNMP
Answer: D
IBM問題集 A2010-538 A2010-538 A2010-538
8. An agentless monitoring server is installed with these active agentless monitor instance types
started: 2AIX, 2 Linux, 2 Solaris, 2 Windows.What is the maximum number of systems that can be
monitored?
A. 8
B. 80
C. 800
D. 8000
Answer: C
IBM認証試験 A2010-538認定試験 A2010-538認証試験 A2010-538参考書 A2010-538
9. Which three database products are supported for the Tivoli Data Warehouse database?
(Choose three.)
A. Derby
B. Oracle
C. Sybase
D. MS SQL
E. IBM DB2
F. IBM Informix
Answer: B,D,E
IBM認証試験 A2010-538認証試験 A2010-538認定証 A2010-538
NO.2 A customer wants fully autonomous monitoring for their operating systems which are based in
a place with these restrictions:
The traditional operating system agents (the knt, klz, and kux agents that monitor the Windows,
Linux, and UNIX operating environments) cannot be used directly.
Which statement is true in order to meet the customer's requirements?
A. IBM Tivoli Monitoring (ITM) will not be the right solution because of the relatively large agent
footprint.
B. ITM will not be the right solution because Java is required for all ITM agents to operate.
C. The traditional ITM operating system agents must be configured for Autonomous Mode.
D. The customer will have to deploy the System Monitor Agents which provide autonomous-only
monitoring for their operating systems.
Answer: D
IBM A2010-538練習問題 A2010-538 A2010-538認定資格
NO.3 What are two considerations before installing any IBM Tivoli Monitoring component in an
environment where a single or multiple firewall(s) exist? (Choose two.)
A. Open only one port on the firewall(s).
B. Opening as few ports on the firewall(s) as possible.
C. The existing firewall(s) must be moved and/or uninstalled.
D. Location of components to be installed relation to existing firewall(s).
E. If a single or multiple firewall exists then the KDE gateway must be used.
Answer: B,D
IBM A2010-538 A2010-538 A2010-538参考書
NO.4 What information must be collected in order to plan a Hub Tivoli Enterprise Monitoring Server
in an IBM Tivoli Monitoring V6.2.2 (ITM) implementation?
A. The location of the servers to be monitored.
B. Which applications are running on the monitored servers?
C. The number of servers and applications monitored by ITM.
D. How many users are logged into each of the monitored servers?
Answer: C
IBM A2010-538過去問 A2010-538 A2010-538認定試験 A2010-538 A2010-538認証試験
JPexamは最新の1Y0-400問題集と高品質の642-242問題と回答を提供します。JPexamの70-323 VCEテストエンジンと74-344試験ガイドはあなたが一回で試験に合格するのを助けることができます。高品質のHP0-S33 PDFトレーニング教材は、あなたがより迅速かつ簡単に試験に合格することを100%保証します。試験に合格して認証資格を取るのはそのような簡単なことです。
没有评论:
发表评论