今の社会の中で、ネット上で訓練は普及して、弊社は試験問題集を提供する多くのネットの一つでございます。JPexamが提供したのオンライン商品がIT業界では品質の高い学習資料、受験生の必要が満足できるサイトでございます。
IBMのC2070-588の認定試験に合格すれば、就職機会が多くなります。JPexamはIBMのC2070-588の認定試験の受験生にとっても適合するサイトで、受験生に試験に関する情報を提供するだけでなく、試験の問題と解答をはっきり解説いたします。
多くの時間とお金がいらなくて20時間だけあって楽に一回にIBMのC2070-588認定試験を合格できます。JPexamが提供したIBMのC2070-588試験問題と解答が真実の試験の練習問題と解答は最高の相似性があります。
試験番号:C2070-588問題集
試験科目:IBM Certified Solution Designer - Datacap Taskmaster Capture V8.1
最近更新時間:2014-02-11
問題と解答:全125問
100%の返金保証。1年間の無料アップデート。
それぞれのIT認証試験を受ける受験生の身近な利益が保障できるために、JPexamは受験生のために特別に作成されたIBMのC2070-588試験トレーニング資料を提供します。この資料はJPexamのIT専門家たちに特別に研究されたものです。彼らの成果はあなたが試験に合格することを助けるだけでなく、あなたにもっと美しい明日を与えることもできます。
JPexamはIT試験問題集を提供するウエブダイトで、ここによく分かります。最もよくて最新で資料を提供いたします。こうして、君は安心で試験の準備を行ってください。弊社の資料を使って、100%に合格を保証いたします。もし合格しないと、われは全額で返金いたします。
JPexamはIBMのC2070-588試験に向けて問題集を提供する専門できなサイトで、君の専門知識を向上させるだけでなく、一回に試験に合格するのを目標にして、君がいい仕事がさがせるのを一生懸命頑張ったウェブサイトでございます。
関連する研究資料によって、IBMのC2070-588認定試験は非常に難しいです。でも、心配することはないですよ。JPexamがありますから。JPexamには豊富な経験を持っているIT業種の専門家が組み立てられた団体があって、彼らは長年の研究をして、最も先進的なIBMのC2070-588試験トレーニング資料を作成しました。資料は問題集と解答が含まれています。JPexamはあなたが試験に合格するために一番適用なソースサイトです。JPexamのIBMのC2070-588試験トレーニング資料を選んだら、あなたの試験に大きなヘルプをもたらせます。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.jpexam.com/C2070-588_exam.html
NO.1 The solution designer is creating a standalone FastDoc application and needs to add a
workflow. What construct is created to contain the workflow?
A. Task Profile
B. Batch Profile
C. Batch monitor
D. FastApp template
Answer: B
IBM過去問 C2070-588認証試験 C2070-588 C2070-588認定資格 C2070-588認定資格
NO.2 A customer has images that have machine print as well as handwritten data on the image. Is it
necessary to have an OCR_s or OCR_a engine as well as an ICR engine to extract/read data from the
image, and why?
A. Yes, both OCR_s and ICR_c engines will have to be used.
B. No, ICR_c engine works well with hand-printed and machine-printed text.
C. No, OCR_s engine works well with hand-printed and machine-printed text.
D. No, OCR_a is the only engine that can read hand-printed and machine-printed text.
Answer: B
IBM練習問題 C2070-588 C2070-588
NO.3 A company is experiencing some batch aborts that have been traced to recognition failure in
the OCR engine. What is the recommendation to alleviate this?
A. Use managed recognition.
B. Switch to another engine that will sacrifice accuracy for stability.
C. Check to make sure that the input images are oriented correctly.
D. Check the image file sizes. OCR will not work on images bigger than 82.3K. A lower resolution will
be required.
Answer: A
IBM認証試験 C2070-588認定証 C2070-588 C2070-588 C2070-588認証試験
NO.4 An IBM Datacap Taskmaster developer has a specific page type which needs custom verify
panels to be created for both thick client and web interfaces. Which Datacap components can the
developer leverage to display custom verify interfaces to the end user?
A. FastDoc for thick client and AVerify.aspx for web.
B. DotEdit for thick client and VeriFine.aspx for web.
C. DotScan for thick client and ImgEnter.aspx for web.
D. Batch Pilot for thick client and AIndex.aspx for web.
Answer: B
IBM認証試験 C2070-588 C2070-588
6. A customer scans in a document and the template is not recognized within the IBM Datacap
Taskmaster Capture application. What happens when the image or page is not identified?
A. The unidentified page is classified as "Default."
B. The unidentified page is removed from the DCO.
C. The page is classified as the previous identified page.
D. The page is classified as "Other" and has to be otherwise identified.
Answer: D
IBM認定資格 C2070-588過去問 C2070-588認定試験 C2070-588認定証 C2070-588
7. Which of the following is NOT an "out of the box" export target for IBM Datacap Taskmaster
Capture?
A. Microsoft SharePoint
B. Microsoft SQL Database
C. Open Text Cloud Storage
D. IBM Content Manager (CM8)
Answer: C
IBM C2070-588 C2070-588練習問題 C2070-588過去問 C2070-588認定資格
8. For optimal testing results of fingerprints created with AnalyzeImage, which of the following
image processing settings is NOT required?
A. Deskew
B. Line removal
C. Dot Removal
D. Border removal
Answer: B
IBM C2070-588 C2070-588認証試験 C2070-588参考書
9. A customer has remote users that will be scanning in paper documents for their IBM Datacap
Taskmaster applications outside of their office network. What is the BEST method of ingestion for
the customer's application?
A. Use the Taskmaster Web client to scan and then upload the documents, using a TWAIN driver .
B. Use Taskmaster DotScan using ISIS or TWAIN scanner for the remote user to scan in new batches.
C. Use a fax machine where remote user fax images to a Rightfax server which is ingested by a
RuleRunner server using a OpenTextFaxServer task.
D. Use a third party application with a scanner for the remote user who then upload the images to a
network folder which is ingested by a RuleRunner server using VScan task.
Answer: A
IBM C2070-588認定試験 C2070-588
10. The IBM Datacap Taskmaster Capture Studio Test tab provides all EXCEPT the following
runtime processing information?
A. Log file contents
B. Recognition zones
C. Custom action code
D. Batch hierarchy variables
Answer: C
IBM C2070-588過去問 C2070-588認定試験
11. The client requirements outline the need to return documents to the original scan operator
(or department) for verification. What task detail settings will provide this functionality?
A. Mode: Router and Store: User ID
B. Queue by: User and Store: None
C. Mode: Router and Queue by: User
D. Queue by: User and Store: User ID
Answer: D
IBM C2070-588 C2070-588 C2070-588認定証
12. A solution designer is using the Application Wizard to create a new project. What are some
of the object types, within the hierarchy, that are created by default?
A. Document, Page and Field
B. Batch, Document Separators, Page
C. Variables, Document, Page and Field
D. Main Page, Trailing Page and Other Page
Answer: A
IBM認定証 C2070-588 C2070-588 C2070-588参考書
13. A customer has more than 200 types of documents to be scanned using IBM Datacap
Taskmaster Capture. Some documents have more than 100 index fields that need to be captured.
How many documents / pages / fields can be created in the DCO?
A. Unlimited documents / pages / fields
B. Limited to 50 documents / pages / fields
C. Limited to 10 documents / pages / fields
D. Limited to 100 documents / pages / fields
Answer: A
IBM C2070-588認証試験 C2070-588練習問題 C2070-588 C2070-588
14. When IBM Datacap Taskmaster Capture converts a single multi-page file to individual a TIFF
file, what determines the maximum number of files that are created and output using the Convert
library actions?
A. The SetMaxImageFiles action determines the maximum.
B. There is no restriction on the maximum number of output files.
C. Inherently a maximum of 1,296 individual TIFF files can be output.
D. Individual Convert actions properties determine the maximum number of output files.
Answer: C
IBM C2070-588 C2070-588練習問題 C2070-588 C2070-588認証試験 C2070-588
15. A race condition can occur when two or more threads are able to access shared data. Which
statement is TRUE about the automated vscan task?
A. By default all batch creation tasks are synchronized in memory and can run simultaneously
without conflict.
B. Batch creation tasks from two different applications looking in the same input folder can run
simultaneously without conflict.
C. Batch creation tasks from two different applications looking in two different input folders can run
simultaneously without conflict.
D. Batch creation tasks from a single application but in separate jobs looking in the same input
folders can run simultaneously without conflict.
Answer: C
IBM問題集 C2070-588 C2070-588過去問
NO.5 An IBM Datacap Taskmaster Capture system is being architected to support a large capture
processing operation consisting of 500 dedicated Taskmaster web users located in the same facility.
What is the minimum recommended number of Microsoft IIS instances?
A. Two
B. Three
C. Four
D. Five
Answer: D
IBM C2070-588認定証 C2070-588
JPexamは最新の1z0-481問題集と高品質のHP2-W100問題と回答を提供します。JPexamの70-414 VCEテストエンジンとHH0-050試験ガイドはあなたが一回で試験に合格するのを助けることができます。高品質の70-332 PDFトレーニング教材は、あなたがより迅速かつ簡単に試験に合格することを100%保証します。試験に合格して認証資格を取るのはそのような簡単なことです。
没有评论:
发表评论